1 48

Què fer a Zanzíbar: l’illa més bella de Tanzània

Hi ha dues raons principals per les quals un viatger pot considerar Tanzània com a propera destinació. La primera és la possibilitat de realitzar un safari en alguns dels parcs nacionals més espectaculars d'Àfrica. En segon lloc, la bellesa de les platges de Zanzíbar, una illa cada vegada més popular per les seves aigües cristal·lines i la seva sorra blanca rodejada de palmeres. ¿Què et semblaria combinar aquestes dues experiències en el teu pròxim viatge?

Zanzíbar és, en realitat, un arxipèlag, però també és el nom comú pel qual els locals es refereixen a la principal illa. Tot i que les platges són el seu principal al·licient, no són l'únic atractiu, ja que l'illa està plena d'història i opcions per a tots els viatgers.

Coneguda com la "illa de les espècies", tindràs l'oportunitat de descobrir el perquè a Stone Town, la capital de Zanzíbar i punt de partida per a qualsevol ruta per l'illa. Stone Town és una ciutat bulliciosa amb un enrevessat de carrers difícil de memoritzar. El parc Forodhani és el punt neuràlgic, especialment a la posta de sol, quan desenes de parades de menjar local ofereixen als visitants les seves millors propostes gastronòmiques. Durant el dia, no et perdis el bazar Darajani, un mercat on t'esperen desenes d'espècies per tastar i altres delícies locals.




Els amants de la platja i del sol tenen molt per escollir. Les platges del nord són d'aigües tranquil·les i clares, per això són de les preferides pels viatgers. Nungwi o Kendwa són dues d'elles. Les platges de l'est de l'illa, com Jambiani o Paje, són igualment paradisíaques, però ventoses, la qual cosa les fa ideals per a activitats com el surf o kitesurf.

Explora Zanzíbar amb safari inclòs

A les terres salvatges de Tanzània, al Parc Nacional de Saadani la majestuositat d'Àfrica es mostra amb tot el seu esplendor. Allunyat de les rutes més concorregudes, aquest santuari ofereix una experiència de safari única, on l'aventura i la serenitat coexisteixen en perfecta harmonia.

Imagina endinsar-te en la immensitat de la sabana, on cada matí ens porta el so d'una natura que desperta. Saadani és un lloc de trobades inesperades amb la fauna africana, on l'observador atent pot tenir el privilegi de creuar-se amb els "cinc grans" en el seu hàbitat natural.



L'experiència d’un safari es converteix en una aventura fluvial al riu Wami, on les aigües són testimonis del tranquil pas d'hipopòtams i la sigil·losa espera dels cocodrils. És un espectacle que convida a la reflexió, un moment en què es pot apreciar la vida salvatge des d'una perspectiva completament nova.

Cada safari a Saadani és una promesa de moments inoblidables, de trobades amb la vida salvatge que deixen una empremta a l'ànima. És l'essència d'Àfrica en el seu estat més pur, un record que s'atresorarà per sempre.

I més enllà, la tranquil·litat t'espera a les costes de Zanzíbar, on el descans i la bellesa de les seves platges et conviden a contemplar el cicle etern de les marees. La natura es desplega en tota la seva esplendor, oferint un viatge no només a través de paisatges sinó també a través de nosaltres mateixos, redescobrint la connexió ancestral amb el món salvatge.

Zanzíbar és un destí exòtic que combinar amb una aventura única com un safari. Se t'acut un millor viatge aquest 2024?

¡Comparteix a les teves xarxes!