semana santa

Escapades perfectes per Setmana Santa

S’acosta la Setmana Santa i encara no has decidit on vas de viatge? Avui et portem una sèrie de propostes per ajudar-te en la teva elecció. Et proposem diferents destinacions per a que seleccionis les teves vacances a mida.

Europa Occidental

Si et ve de gust fer una escapada a prop de casa, et proposem diferents destinacions per Europa. Les illes Balears son un destí molt apropiat per no allunyar-te sense renunciar a gaudir de la platja, paisatge i cultura. Mallorca, Menorca i Eivissa... elegeix segons el que estiguis buscant: tranquil·litat, oci o activitat cultual.

Altre destí amb platja que et recomanem son les illes Canàries: Gran Canària, La Palma, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera... l’arxipèlag canari està format per illes d’una gran bellesa i biodiversitat; espais naturals únics, genuïnament diferents i en el millor clima del món.

Si el que et ve de gust és anar de creuer, et recomanem un fluvial pel Rin, un dels rius més importants d’Europa que recorre precioses poblacions i bonics entorns naturals.

Per altra banda, si prefereixes visitar un entorn més urbà et proposem les següents ciutats: París, Roma, Lisboa i Grècia. París, la ciutat de la llum, destí cultural i d’oci amb una inacabable oferta museística. Roma, la ciutat dels papes, amb el seu immens patrimoni històric. Lisboa, capital portuguesa, ideal per gaudir els seus barris i la variada oferta gastronòmica que ofereix. Grècia, la ciutat dels clàssics, un destí especial pels amats de l’arqueologia i la història antiga.



Europa Oriental

Si el que desitges és viatjar una mica més lluny, et proposem tres destinacions que t’encantaran. Tenen el denominador comú de ser geogràficament ubicats a l’Europa Oriental. El primer és Dubrovnik, la perla de l’Adriàtic, una ciutat fortificada que enamora pel seu espectacular casc antic. El segon és Istanbul, la ciutat al llindar del Bòsfor, pont entre orient i occident. Finalment et proposem Albània, el secret més ben guardat dels Balcans, un dels destins europeus més desconeguts però realment interessant des del punt de vista històric i natural.


A l’altra banda de l’Atlàntic

Si tens l’oportunitat de viatjar més enllà d’Europa, et proposem diferents destinacions en el Carib. Si el que et ve de gust platja i sol, no et pots perdre Punta Cana, a la República Dominicana; o la Rivera Maya, a Mèxic, amb els seus quilòmetres de platja de sorra blanca a entorns completament verges.

Si pel contrari, busques una destinació més cosmopolita, et recomanem Nova York, la ciutat dels somnis. Una jungla de ciment que mai dorm, amb una oferta d’activitats increïble.


Àsia

Les nostres recomanacions per a viatjar a destinacions més llunyans a l’Àsia: Tailàndia, Vietnam i Maldives. Tres països de gran bellesa natural, perfectes per descobrir Àsia.

Tailàndia i Vietnam son països del sud-est asiàtic amb molts punts en comú: una perfecta combinació de platges, zones muntanyoses i vibrants ciutats amb un ric patrimoni cultural.

Finalment, en el cor de l’Oceà Índic, trobem Les Maldives, un país de clima tropical format per més de mil illes de coral. Les seves platges, llacunes i esculls son un reclam paradisíaca per als amants del busseig i les activitats aquàtiques.

¡Comparteix a les teves xarxes!