imagen1 2

Algunes destinacions Premium per als viatgers més exigents

Hi ha viatgers que desitgen viure grans aventures sense preocupar-se pels preparatius. El seu somni és descobrir racons remots del món i gaudir d'experiències úniques i inoblidables. Aquestes experiències poden incloure des de fer un emocionant safari a peu, embarcar-se en un viatge transformacional en plena natura o submergir-se als colors i contrastos d'un destí caribeny. Si estàs valorant fer un gran viatge, a continuació et parlem dels viatges més increïbles, aquells dissenyats al detall perquè l'emoció sigui màxima des del primer fins al darrer dia, i en els que la teva única preocupació serà obrir bé els ulls per gaudir de tota la bellesa que t'espera.

Zàmbia, safari a peu i platges paradisíaques

Si busques emocions fortes, Zàmbia desplega tota la seva bellesa per sorprendre't de principi a fi. Llar d'enclavaments tan espectaculars com les Cascades Victòria, també acull un infinitat de reserves naturals on observar animals salvatges en el seu hàbitat original. Un d'aquests indrets és el Parc Nacional de Luangwa Sud, situat a l'est del país africà, que ofereix la possibilitat d'interceptar els 'big five'. El millor de tot és que pots decidir si explorar el parc en un vehicle 4x4 adaptat a aquest tipus d'entorns o bé realitzar un safari a peu per a una experiència més immersiva i respectuosa amb el lloc.

Després d'uns dies d’aventura contemplant lleons, elefants, lleopards, rinoceronts, búfals i altres animals, pots completar la teva experiència amb una mica de relax en una illa paradisíaca. Has sentit a parlar de l'illa Songo Songo? Situada a l'oceà Índic davant la costa de Tanzània, país al qual pertany, aquest paradís terrenal ens proposa una enorme extensió de sorra blanca i aigües de color blau turquesa. Durant la teva estada podràs relaxar-te, explorar l'illa o practicar snorkel i altres activitats aquàtiques. Aquest viatge, sens dubte, deixarà llistó molt alt.

Butan, un viatge de natura i espiritualitat



Aquest petit país asiàtic situat en ple cor de la serralada de l'Himàlaia no només ofereix un bon grapat de paisatges impressionants, sinó que a més proposa un viatge espiritual perquè tornis a casa amb energies renovades. Gràcies a la seva ubicació privilegiada, tindràs l'oportunitat d'admirar exuberants valls com la de Paro, Thimpu i Punakha. L'arquitectura peculiar butanesa es barreja amb la tranquil·litat de la vall que envolta Thimpu, la capital del país. Descobreix pintorescos temples budistes i les pacífiques maneres de viure de la seva gent. A la vall de Paro podràs admirar el Monestir Taktsang o Niuet del Tigre, una de les icones de Butan. Durant la teva estada, submergeix-te en el relax màxim a través d'activitats com el ioga i altres tractaments per entendre millor l'estil de vida dels seus habitants.

Però, a més, aquest viatge a Butan et permetrà descobrir Katmandú, la capital de Nepal, una de les ciutats amb més personalitat de la regió de l'Himàlaia. Els seus temples, mercats al carrer, i barris tan animats com Thamel faran que t'integris de seguida a la teva nova destinació.

Colòmbia, ruta del cafè i sabor caribeny

Si tens en ment un viatge de contrastos que travessi natura, pobles pintorescos i platges, Colòmbia és la teva destinació. La porta d'entrada al país sud-americà no pot ser altra que la seva dinàmica capital, Bogotà, on la ciutat moderna es fusiona amb l'arquitectura colonial del seu centre històric. La Plaça de Bolívar, el Museu de l'Or o el Cerro Monserrate són alguns dels essencials del centre de Bogotà. Deixa enrere la ciutat per endinsar-te a la natura més fèrtil de Colòmbia: la seva zona cafetera. Explora pobles com Salento o Filandia i meravella't per l'alçada de les palmeres de la Vall de Cocora. Aprèn tots els secrets de l'elaboració del cafè abans d'encaminar-te cap a la joia per excel·lència del país: Cartagena de Indias.

La perla del Carib ens dona la benvinguda amb les seves cases colonials colorides, la seva alegria i el seu sabor. Passejar pels seus carrers estrets és un luxe a l'abast de només alguns privilegiats, però també ho és conèixer algunes de les platges més esplèndides de la zona. L'Illa Barú és un espectacle per als sentits, amb la seva sorra blanca i aigües cristal·lines.


Resorts i Spas al Carib per una desconnexió total



A la confluència del luxe i la exclusivitat, els resorts ofereixen un refugi per a aquells que busquen distinció i privacitat. Imagina retirs on cada detall s'ha cuidat per oferir-te una experiència immersiva i plenament personalitzada: des de l'alta gastronomia fins a espais dissenyats per al relax absolut, tot amb vistes esplèndides al mar Carib o Pacífic. Aquí, cada instant es teixeix en un tapís de records que no podràs esborrar, forjant un oasi de serenitat lluny de l'enrenou quotidià, un santuari de benestar on cada servei està pensat per satisfer els gustos més refinats.

República Dominicana, Mèxic, Panamà o Jamaica són només algunes de les paradisíaques destinacions on gaudir d'estades en alguns dels Resorts i Spas que disposen, i on el descans i la desconnexió estan assegurats.

¿En cerca d'inspiració per a la teva pròxima gran escapada? Aquests quatre viatges estan pensats a mida perquè no quedi res a l'atzar i exprimeixis cada minut a la teva destinació.

¡Comparteix a les teves xarxes!